Daugelis žmonių nenori naudoti vandentiekio vandens maisto reikmėms. Galų gale, be valymo, gali atsirasti nemalonus kavos ir arbatos skonis ir kvapas, todėl sriubos ir sultiniai ne taip skanu ir kvapni. Todėl skalbimo vandens filtrai tapo tokie populiarūs - kas geriau sugebės spręsti užduotis, kokie gamintojai turėtų atkreipti dėmesį ir kokius modelius reikėtų apsvarstyti pirkti. Mes atsakysime į visus šiuos klausimus šioje medžiagoje.
Dažnai, kalbant apie mus, klientai klausia, kaip veikia atvirkštinio osmoso sistemos ir kaip tinkamai pasirinkti tokį didelį filtrų, pateiktų mūsų svetainėje, filtrus.
Šiandien vandens valymo filtrai yra trijų pagrindinių tipų: stiklainiai filtrai ir purkštukai, sorbcijos filtras plaunant, atvirkštinio osmoso filtras. Filtrai-kubeliai yra paprasčiausias ir patogiausias filtrų tipas. Vanduo įpilamas į puodą ir valomas, tekantis per įmontuotą kasetę.
Beveik visiško vandens valymo iš visų priemaišų turtas atleidžia jį su svarbiais mikroelementais (jei jie buvo prieš gėrimą). Todėl papildomas būtinų druskų kiekis gėlinamam vandeniui yra kitas geros kokybės geriamojo vandens gamybos etapas. Vanduo techniniams poreikiams, pavyzdžiui, drėkinimui ir plovimui, gali būti iš karto gautas paprastesnėmis ir pigesnėmis membranomis pašalinant tik 95% druskų.
Žinant visus statistinius duomenis sakoma, kad mes 3/4 vandens. Kasdieninis jo poreikis išlaikyti vandens balansą organizme yra apie 4% kūno svorio - vidutiniškai 2, 5 ~ 3 litrai. Toks skysčių kiekis per dieną pašalinamas mūsų inkstais, išvalant kenksmingų priemaišų ir atliekų gyvybes. Už tai jie apdoroja apie litrą skysčio per minutę.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.