2018 m. spalio 12 d., penktadienis

Maisto chemija ir biotechnologija


Maisto chemija ir biotechnologija

Pateikiami moksliniai tyrimai, skirti vynuogių sulčių gamybai kūdikiams gaminti. Parodyta, kad yra naudojamos ultra aukšto dažnio elektromagnetinio lauko galimybės tradicinėms technologijoms tobulinti, pateikiama lyginamoji tradicinių ir pažangių technologijų pasterizacijos režimų analizė. Tyrimo rezultatai parodė, kad sultys, pagamintos naudojant pažangias technologijas, yra geresnės už sultys, pagamintos pagal tradicines technologijas kokybės požiūriu. Siūlomas metodas sutrumpina terminio sterilizavimo režimų trukmę, taupo šiluminę energiją ir pagerina galutinio produkto kokybę.


Maisto chemija ir biotechnologija

Žurnalas "Izvestija Vuzov. Taikomoji chemija ir biotechnologijos "- mokslinis periodinis (leidžiamas 4 kartus per metus), puslapiai, iš kurių skelbiami mokslo Apžvalgos ir straipsniai mokslinę ir praktinę darbuotojų aukštojo mokslo įstaigų, mokslinių tyrimų ir akademinės institucijos, didelių pramonės įmonių, mokslo-gamybos asociacijas, užsienio autoriai, taip pat piliečiai, atliekantys mokslinius tyrimus asmeninės iniciatyvos tvarka.


Maisto chemija ir biotechnologija

02. 00. 00 - chemijos mokslai (visos kryptys) 03. 01. 00 - fizikocheminė biologija (biochemija, biotechnologija, žmogaus fiziologija ir biochemija, augalai ir gyvūnai, bioinžinerija, bioinformatika ir kt. ); 03. 02 . . .


Mezenova, N. Ю. Maisto sudėties maisto papildų, skirtų sportinei mitybai, naudojant žuvų skalių fermentolizatą / N. Yu, sudėties pagrindimas. Mezenova, L. S. Baidalinov / / Žvejyba. - 2014. - № 1. - P. 94-98.


Vykdo mokymo disciplinas į 15. 03. 02 kryptimi, 38. 03. 07 tobulinimasis lapkričio 2016goda buvo mokomi įvairių sektorių mokymo centras "Krasnodaro" nuo programos "Asmuo, atsakingas už priežiūrą ir saugų medicininių sterilizatorių. " Darbo patirtis (bendra) / (pedagoginė): 19/6 metų.


1972 baigė Dagestano valstybinio universiteto, kryptys "išsaugojimo technologija. " 1980-84gg. studijavo korespondencijos studijų specialybės "procesų ir įrangos, skirtų maisto produktų gamybai", jis užsiima mokslinių tyrimų gerinant šilumos sterilizacijos maisto produktov. V 1990 procesą. Jis gynė technikos mokslų kandidatas specialybės procesų ir įrangos maisto gamybos disertaciją.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.