2018 m. balandžio 27 d., penktadienis

Mūro krosnies tirpalas


Mūro krosnies tirpalas

Dažniausiai naudojami viryklė mišinį remiantis molio, kuris yra naudojamas Pechnikov kelis šimtmečius. Kitų etapuose statybos krosnies būdinga tai, kad sprendimų remiantis kalkių ir sumaišyti vartojimas - su cemento arba cemento-smėlio kalkių to.


Mūro krosnies tirpalas

Tie, kurie nori statyti krosnį, nesumažėja. Kai kurie krosnies šildytuvai pritraukia naudą sveikatai; kiti tiesiog niekur eiti - ne gasified sritys daug daugiau, ir iškastinio skystojo kuro kainos nuolat didėja. Galiausiai, mokymosi krosnis bylą, galite pradėti gana pelningas asmeninį verslą su gera perspektyva paklausos: dėl kelių priežasčių šildymas krosnimi yra labiau ekonomiškas ir ekologiškas centras.


Mūro krosnies tirpalas

Nuo skiedinio kokybės lygio ir jo sąnarių storio tiesiogiai priklauso nuo krosnies būklė ir tarnavimo laikas. Svarbiausias jam reikalavimas - užšaldytas sprendimas neturėtų įtrūkti ir sudaužyti. Kad tinkamai veiktų viryklė, siūlės turi būti plonos. Ruošti tirpalą reikia tik iš grynų ir kokybiškų medžiagų.


Plytos ir akmens mūro negalima daryti be rišiklio tirpalo, kurių pagrindiniai reikalavimai gali būti vadinami stiprumu ir ilgaamžiškumu. Komponentų kokybė ir partijos teisingumas priklauso nuo konstrukcijos eksploatavimo trukmės ir orkaitės įrangos saugumo. Svarbu, kad mūrinių krosnelių skiedinys būtų atsparus karščiui, šiek tiek susitrauktų ir nesibraižytų per metus. Kaip paruošti idealų mišinį ir į ką reikėtų atsižvelgti renkantis pagrindines ir papildomas medžiagas?


Geriausia, molio plytų tirpalas ir nesiskiria jų sudėtį ir yra atsparūs šildymo iki 1000 laipsnių. Stovemakers specialistams nustatyti molio tirpale kokybę paliesti ir eksploatuoti mūro siūles su 3-4 mm storio. Kai storesnės siūlės tarp plytų molio negali atlaikyti aukštą temperatūrą ir žlunga, įtrūkimų formuojasi, kurioje oras įsiurbiamas ir trauka tai pablogėja, degalų sąnaudos padidėja ir yra išleidimo anglies monoksido pavojus į kambarį.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.