2017 m. lapkričio 17 d., penktadienis

Kavinė remontuoja savo rankomis


Kavinė remontuoja savo rankomis

Jei planuojate renovaciją savo namuose ir ieškote naujų idėjų interjerui, tada interjero daiktų svetainėje rasite daug naudingos informacijos sau. Čia surenkamos kambarių interjero nuotraukos, o navigacijos patogumui jos sugrupuotos pagal patalpų paskirtį ir jų dizaino spalvą.


Kavinė remontuoja savo rankomis

Kvartblog nuolat plečia savo istorijas ribas: mes einame į parodas svečiai, parduotuvių, ieškojimų ir dabar į laukiančiųjų sąrašą pirmą kelionę į interjero dizaino patirtimi restorane. Patarimas ant restorano "Bromley Brothers" ir architektas Aleksandras Kravtsov davė mums meistras dirbti su medžio ir dažų Dasha geiler.


Kavinė remontuoja savo rankomis

Kavinės dizaino spalvų schema gali būti labai skirtinga. Svarbiausia yra stebėti atspalvių derinį. Praktika parodė, kad natūralūs, šilti ir rami pustoniai "dirba" geriausiai, sukuriantys patogią, ramią atmosferą. Pirmenybę tamsiai ar šviesiai dekoro, būtina atsižvelgti ne tik į savo pageidavimus, bet ir kambario dydį, nes visi žinome, kad šviesios spalvos vizualiai išplėsti erdvę ir tamsiai - priešingai, sumažinti savo sienas.


Siekiant užtikrinti, kad jūsų kavinė būtų pripažinta tarp klientų ir konkurentų sėkmė, verta skirti didžiausią dėmesį gėrimams, maistui ir paslaugoms. Šiuo atžvilgiu svarbi vieta yra kavinės interjero dizainas. Nepamiršk tai, nes daug lankytojų, lankančių kavinę, yra ne tik paprastas maistas, bet ir kažkas daugiau: romantiška data, atostogos su draugais ar verslo susitikimas. Kaip galite užtikrinti, kad lankytojai sugrįš jums kitą kartą?


Ne tik skanus maistas ir maisto šviežumas - tai raktas į sėkmę svečiams, bet reikia vis daugiau ir malonią atmosferą, todėl unikalią interjero kavinė - svarbi užduotis kiekvienam įmonės savininkas. Svečiai dažnai pasilieka ten, kur atmosfera stumia į maistą, kur norėtumėte praleisti vakarą su savo šeima, atostogomis ar tiesiog sėdėti per pietų pertrauką. Štai kodėl teisingai pasirinktas dizainas yra raktas į bet kurio netgi patraukliausio gurmano širdį.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.